Търсене
0
Кошница
АКЦИЯ

Възглавници "Elastic Confort"

Elastic Confort е испанска марка иновативни продукти са почивка и сън . Образувана от екип професионалисти с над десет годишен опит в производството и разработката на нови продукти, ориентирани към подобряване на сферата на отмората.

Загрижени от негативните ефекти, които се получават при неправилна почивка Elastic Confort създава иновативни продукти за подобряване качеството на живот. За осъществяване на иновативните проекти работи в тясно сътрудничество с експерти от различни области.

Предлага различни технологични решения и собствени патентовани разработки, с единствената цел да се гарантира по-здравословна почивка.

Разполага със собствен отдел за иновации и развитие ( I+D+I ), който има за цел напредване в иновации, проектиране, производство и технологично адаптиране на всички усилия за предоставяне на най-добрите системи за почивка.

Cliniconfort

Cliniconfort Technologies Health & Relax е изследователски център с над 10 години опит в областта на иновациите и разработване на продукти за здраве и релакс. Един от последните  проекти за научни изследвания е развитието на микрокапсулиращи системи на отрицателни йони, за постепенното им освобождаване в околната среда;  IONIZZED. Този продукт осигурява полезни ефекти за здравето и също води до огромно чувство за благосъстояние, подобно на това, което чувстваме, когато сме потопени в природата.  www.cliniconfort.com

IONIZZED

Техологията IONIZZED се прилага към плата на матрака. Тази технология го прави интелигентен плат, като позволява освобождажане на аниони за да създаде здравословна среда за почивка. Благодарение на сложна изследователска работа е завършен иновативен процес, който включва microencapsulacion (микрокапсулиране на аниони) и импрегниранито им към интелигентни тъкани. Тези тъкани покриват матрака и освобождават аниони благодарение на триенето, което правим с естествените си движения в процеса на заспиване и по време на сън. Анионите се разпространяват в цялата стая, увеличава се броя на аниони на кубичен сантиметър и се противовъздейства на наличието на катиони, като по този начин се създава здравословна атмосфера за почивка и здраве.  www.ionizzed.com

UPV

Проект IONIZZED на Cliniconfort е резултат от съвместна работа с  GIITEX Research Group от Политехническия университет на Валенсия, екип признат на национално ниво в прилагането на микро и наночастици.

Възглавници "Elastic Confort"
Възглавница Bamboo Възглавница Bamboo

Възглавници Bamboo Ядро Атермична дишаща Memory пяна - Viscoelastic  ( не предава топлина и..

76,00 лв.

Възглавница Ionnized

Възглавници Ionnized Интелигентна възглавница с импрегнирани аниони, която ви осигурява стабилно ..

92,00 лв.

Показани са от 1 до 2 от 2 резултата (1 страници)

Най-нови

Ново
Топ Матрак Алое Вера Топ Матрак Алое Вера

Докоснете се до природата и нейното очарование с топ матра..

280,00 лв.

Непромокаем протектор с охлаждащо действие Непромокаем протектор с охлаждащо действие

Непромокаем протектор за матрак с охлаждащо действие Осигурява пълна защита..

32,00 лв.

одеяло White Boutique Marbella Cotton (C96 Fuschia) одеяло White Boutique Marbella Cotton (C96 Fuschia)

Създайте уют и топлина у дома с одеяла Tirol Cotton от White Boutique. Размер: 160 х 240 см.Из..

159,00 лв.