Търсене
0
Кошница
АКЦИЯ

Детски матраци "Neolux"

Компания Neolux е лидер в облста на производство на ортопедични и анотомични матраци и аксесоари за сън в Украйна, оборудването е с най - могъщия и модерен парк от специализирано оборудване . Компанията работи на Украински пазар от 1998 година. 

1998-2004г. - моделната поредица на компанията се състои от 8 модела матраци на основата на пружинен блок " Бонел" , който към онзи момент е единствената основа за ортопедични матраци в страната.

2004-2006г. - Компанията е една от първите в Украйна внедрила моделите на основата на пружинен блок "PocketSpring" , което направи този продукт достъпен за населението. Преди това на пазара можеха да се придобият само вносни аналози.

2006 - 2008г. - Успешно е пусната серията от безпружинни матраци " DreamHealth" на основата на иновационния материал " LatexForm" и естествен латекс. Компанията стабилно е заела лидерски позиции сред производителите на матраци.

2009г. - Neolux е първата компания в Украйна внедрила съвместно с италянски специалисти серията матраци във вакумна опаковка , а също така и матраци с използване на вискозно - еластична пяна с памет " Memory".

2010г. - Компания Neolux за пореден път потвърдява статута си на лидер на украинската индустрия за матраци - презентира единствената в Украйна патентована италянска технология 3D AEROSYSTEM ,която вече повече от три години се използва от всички водещи производители . Асортимента на компанията наброява вече около сто модела матраци , развити със съпътстващи направления  " Аксесоари за сън" . Продукцията на компанията се произвежда с оборудване на най-добрите чуждестранни фирми. В предприятието е внедрена система за контрол на качеството ISO 9001.

Произвежданата продукция е заслужила високата оценка на международните специалисти и е наградена със знаците  " Европейско качество" -  за съответствие с високите европейски стандарти, "Най - висока проба", " Златен Меркурий" - за изготвяне на висококачествена , конкуретноспособна продукция.

Компанията  е лоуриат на рейтинг конкурса " Най - добрите предприятия на Украйна" . В настоящия момент партниори на компанията са всички най-големи фабрики и мебелни организации както в Украйна така и в чужбина. 

Компания Neolux е лидер по иноважции и развитие в областта на произвеждане на ортопедични матраци, повдигайки качеството на съня и почивката, първата в Украйна внедрила уникалната система на микроклимат -  3D AEROSYSTEM.

Най-модерното решение 3D AEROSYSTEM , приложено от компания Neolux , позволява на стопления от тялото въздух и изхвърлената влага изпарявайки се , да минава по въздушната междина, а после да излиза през специалната триизмерна аеросистема, която е разположена по целия периметър на страничния ръб на матрака. Тази технология позволява за естественото изпаряване на влагата от матрака и за комфортното терморегулиране на повърхността на кожата. Особеността и уникалната част от конструкцията е триизмерната аеролента, интегрирана в страничния ръб на матрака и по цели периметър . Аеролентата не е токсична , хипоалергенна е и хигиенична.

На днешния ден аераторите , които използват повечето производители на матраци в Украйна, имат размер на прякото сечение в стотоици пъти по малко от модерната иновационна  3D аеролента. Тя се състои от много оплетени помежду си влакна, които образуват клиетки с специална геометрична форма , което позволява на въздуха и влагата безпрепятствено да циркулират. Външните и вътрешните клетки с различен диаметър са съединени по между си с преки влакна, което прави материята еластична и с дълготрайно гъвкава форма.   

Neolux - това е компания ,която успешно се е доказала на пазара в Украина , Италия , Германия и други Европейски държави. В момента компания Neolux се явява най - силня производител на цялостен цикъл на производство на ортопедични матраци , възглавници и аксесоари за съня . Нашето производство се осъществява с помоща на високотехнологични машини , които ни позволяват да бъдем уверени в това , че разработваме нови и иновационни матраци , ние ги съчетаваме само с най - добрите материали.  Компанията има собствено производство на пружинни пакети , изкотвя пружинен блок Bonel и Pocket Spring . Развитието на система логистика и складово производство позволвява максимално оперативно удовлетворение потребносттите нашите клиенти. Действащата система тренд -маркетинг активности поддържат посточния интерес към продуктите у нашите покупатели , което се явява важен фактор , както в развитието на нашия бизнес , така и в потенциалното развитие на нашите партниори .

За максимален комфорт и удобство , ние сме създали матраци във вакумни опаковки , серия Neoflex. Матраците Neolux са изготвини по технолигиата " Hot Melt" - безвредна за здравето слепваща технология на материалите , без токсични вещества и лепила .  

Едно из главните конкурентни преимущества на компания Neolux се явява ултрасъвременните дизайнерски тъкани , притежаващи свойства на терморегулация и съдържащи всички компоненти за здравословен сън . Цялата продукция на нашата компания има защитна полиетиненова упаковка с маркировки и етикети , което не само предпазва матрака от замърсения , а и предава красив външен вид. Ние се развиваме постоянно , в технически план нашето производство съответства не само на настоящите изисквания , а мисли и за бъдещето . Ние изучаваме динамиката на пазара и тенденциите на изменения потребителски потребности , така че да даваме на нашите потребители продукт , който е способен да удовлетвори не само рационалните , но и емоционалните потребности на клиентите .

Детски матраци "Neolux"
Матрак 3D Викси Матрак 3D Викси

Детски матрак Викси 3D е на основата на мини пружинен блок Бонел , който спомага за правилната поза ..

126,00 лв.

Матрак 3D Винни Матрак 3D Винни

Ортопедичен матрак с асиметрична твърдост, притежаващ хипоалергични свойства . Модерното решение на&..

178,00 лв.

Матрак 3D Жасмин Матрак 3D Жасмин

Детски ортопедичен матрак без пружини на основата на екологично чисти материали с пореста структура ..

120,00 лв.

Матрак 3D Мегги Матрак 3D Мегги

Детски ортопедичен безпружинен матрак на основата на натурален латекс. Предоставя правилното положен..

269,00 лв.

Матрак 3D Тиана Матрак 3D Тиана

Детски матрак "Тиана 3D - латекс - кокос"  е на основата на индивидуално опаковани пружини , 10..

204,00 лв.

Матрак 3D Тигър Матрак 3D Тигър

Детски ортопедичен матрак без пружина с ефект " зима - лято", на основата на материяла "Latexforma" ..

152,00 лв.

Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)

Най-нови

Ново
Топ Матрак Алое Вера Топ Матрак Алое Вера

Докоснете се до природата и нейното очарование с топ матра..

280,00 лв.

Непромокаем протектор с охлаждащо действие Непромокаем протектор с охлаждащо действие

Непромокаем протектор за матрак с охлаждащо действие Осигурява пълна защита..

32,00 лв.

одеяло White Boutique Marbella Cotton (C96 Fuschia) одеяло White Boutique Marbella Cotton (C96 Fuschia)

Създайте уют и топлина у дома с одеяла Tirol Cotton от White Boutique. Размер: 160 х 240 см.Из..

159,00 лв.