Търсене
0
Кошница
АКЦИЯ

Информация за доставка

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката при условие, че адресът посочен точно и е валиден, както и че поръчката е потвърдена от клиента.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно нейния вид и ползвания транспорт за доставка.

Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, фирма "Колоре Дивино" ООД се освобождава от задължението си да изпълни доставката.

В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока след изтичане на срока за доставка, той поема за своя сметка разходите по доставката. Разходите се заплащат при получаване на стоката, едновременно с нейната цена.

Заплащането на дължимата цена на стоката става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.

Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.

Важно! : Фирмата осигурява транспорт до заявеният от Вас адрес, но не се ангажира с пренасяне на стоката.

Доставката се извършва с куриерска фирма In time или Европът  - безплатна доставка до адрес, в срок до 4 работни дни,  след обработка на вашата поръчка и при установено наличие на продукта! 


   
   или       Приятно пазаруване!