Търсене
0
Кошница
АКЦИЯ

Как да поръчам

Вие може да заявите Вашата поръчка през онлайн магазина по всяко време на денонощието.Всички цени на продуктите в онлайн магазина са с вкючен ДДС.

При поръчка на който и да е продукт, ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА!

1) Изберете продукт. Може да разгледате представените от нас продукти, като от главното меню (горната част на магазина) изберете желаната категория на продукта и влезете в съответното подменю.

2) След като сте избрали продукт от каталога, кликнете върху него, за да разгледате детайлната информация.

3) Ако разглежданият продукт отговаря на Вашите изисквания, добавете го към Вашата КОШНИЦА, като натиснете бутона В КОШНИЦАТА.

4) След като влезете във Вашата КОШНИЦАТА, ще видите избрания/те от Вас продукт/и. Тук също, ако разполагате с талон за отстъпка, може да запишете своя код, за да се възползвате от преференциите, които ползвате с талона за отстъпка. Тук можете да извършите проверка на избраните продукти и посочените данни за закупуване и доставка. За да продължите към плащане, натиснете бутона ПЛАЩАНЕ .

5) При следващата СТЪПКА 1 изберете едната от двете опции: РЕГИСТРАЦИЯ НА ПРОФИЛ или ПЛАЩАНЕ КАТО ГОСТ и след избора натиснете ПРОДЪЛЖЕТЕ.

6) При СТЪПКА 2 въведете вашата информация, ако желаете да получите фактура за покупката. Ако адресът за доставка и адресът за фактурата е един и същ маркирайте с тикче АДРЕСЪТ ЗА ДОСТАВКА И ФАКТУРА Е ЕДИН И СЪЩ. След като приключите с въвеждането на адрес за факутра, натиснете ПРОДЪЛЖЕТЕ.

7) Ако сте маркирали, че адресът за доставка и фактура е един и същ, ще преминете към СТЪПКА 4. При положение, че двата адреса са различни, ще попълните детайлите за доставка. След като приключите, натиснете ПРОДЪЛЖЕТЕ.

8) При СТЪПКА 4 можете да добавите допълнителен коментар за поръчката. След като приключите, натиснете ПРОДЪЛЖЕТЕ.

9) При СТЪПКА 5 можете да добавите допълнителен коментар относно банковия превод, чрез който ще се осъществи плащането на стоката. Натиснете ОБЩИ УСЛОВИЯ и след като ги прочетете и сте съгласни с тях, натиснете ПРОДЪЛЖЕТЕ.

10) При СТЪПКА 6  ще видите каква е вашата поръчка и след като я проверите натиснете ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА.

 

Важно!

Уважаеми кленти при покупка на матраци, подматрачни рамки и други продукти от нашия електронен магазин на Български или други Европейски производители, за да бъде призната гаранцията на продукта, гаранционната карта задължително трябва да бъде съпътствана от съответен платежен документ, удостоверяващ извършеното от Вас плащане. В противен случай гаранцията няма да бъде призната от производителите!