Търсене
0
Кошница
Коледа звънка!
 • -40% Матрак Amor

Матрак Amor

 • Наличност На склад
 • Марка PARADISE
 • Модел Матрак Amor
 • Разгледани продукти: 4035

 • Специална цена:

  253,80 лв.

  Стара цена:

  423,00 лв.

  Вие спестявате:

  40%


Възможни вариантиСподели:

Модел Амор е комфортен двулицев матрак с ядро, направено от високотехнологичен пружинен пакет Multi Pocket System. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а в своята съвкупност всички пружини идеално поемат извивките на тялото, поддържайки го в правилна позиция и без напрежение. Покет системата е с доказано най-дълъг живот и осигурява перфектни експлоатационни качества на матрака в продължение на години. Движението на пружините в сърцевината на матрака предоставя добра циркулация на въздуха и контролира влагата. Борда на матрака е изработен от еластична мрежа с дишаща структура, което също увеличава вентилацията на матрака.  От двете страни на покет ядрото има слоеве от еластична пяна, която не се деформира. В допълнение този матрак е изработен със слой Memory Gel пяна от едната страна. Това дава възможност за избор на усещане за мекота и комфорт според индивидуалните предпочитания.


Атрактивната визия на матрака се дължи на текстил Amour с тематичен дизайн, като стилен акцент е контрастната червена лента от дишаща материя в борда на матрака.


Състав на матрака: висококачествен капитониран текстил Amour, Memory Gel пяна, ядро от пружинен пакет Multi Pocket System, еластична пяна, мрежа

Височина: 23 см

Гаранция: 10 години

Твърдост: средна

Тип: Двулицев


Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.