Търсене
0
Кошница
АКЦИЯ
 • -15% матрак Astrea Ortho / Астреа Орто

матрак Astrea Ortho / Астреа Орто

 • Наличност На склад
 • Марка ТЕД
 • Модел матрак Astrea Ortho / Астреа Орто
 • Разгледани продукти: 693

 • Специална цена:

  313,65 лв.

  Стара цена:

  369,00 лв.

  Вие спестявате:

  15%


Възможни вариантиСподели:

Astrea Ortho е ортопедичен матрак, който комбинира иновативни технологии и качествени материали, с по-голяма плътност и допълнително подсилване, за да се постигне оптимална ортопедична поддръжка и удобство при спане, дори при хора с по-голямо тегло. Липсата на ефективна опора обикновено е причина хората да се събуждат с болки във врата, гърба и кръста, тъй като тялото „потъва“, вместо да остава в балансирана позиция.

Матракът разполага с ортопедична система от индивидуално пакетирани покет пружинки с по-голям диаметър на телта.Прецизна опора и комфорт, благодарение на множеството независими опорни точки, които се адаптират адекватно спрямо оказания натиск.Стабилност и по-малко пружиниране при по-голям натиск и движение.Надеждност, благодарение на подсилената пружина, която е изключително издръжлива и не се деформира толкова лесно, в сравнение с други материали.Отлична циркулация на въздуха - не задържа влагата, която се отделя по време на сън. С плътна полиуретанова пяна за по-голямата дебелина и плътност, която в същото време  позволява на тялото да заеме естествена позиция по време на сън. Astrea Ortho разполага със сваляем калъф, направен от висококачествен текстил с омекотяваща обработка,лесен за сваляне и изпиране (на 30 градуса).Матрак Astrea Ortho е модел с висока степен на ортопедичност, който оказва опора на цялото тяло, а не само на отделните части.  Той осигурява естествена позиция, независимо от позата по време на сън, без напрежение в мускулите и ставите.


Състав: Пружинен пакет покет, полиуретанова пяна с добра плътност; Калъф с цип: Висококачествен текстил (100% PES), вата (памук 50% / полиестер 50%), полиуретанова пяна

Височина: 23 см. +-1 см.

Максимално натоварване на единица - 130,00 кг

Степен на твърдост Н4

Грижа: Защита /гладене/ - Не се препоръчва. Защита /избелване/ - Не се препоръчва избелване. Защита /изпиране/ - В автоматична пералня до 30°C. Защита /други/ - Почистващ препарат за матраци. Защита /сушене/ - Не се препоръчва.


Мултипокет Мултипокет


Полиуретанова пяна Полиуретанова пяна

 

8 години


Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.