Търсене
0
Кошница
Акция!

Детски матраци "Neolux"

Компания Neolux е лидер в облста на производство на ортопедични и анотомични матраци и аксесоари за сън в Украйна, оборудването е с най - могъщия и модерен парк от специализирано оборудване . Компанията работи на Украински пазар от 1998 година. 

1998-2004г. - моделната поредица на компанията се състои от 8 модела матраци на основата на пружинен блок " Бонел" , който към онзи момент е единствената основа за ортопедични матраци в страната.

2004-2006г. - Компанията е една от първите в Украйна внедрила моделите на основата на пружинен блок "PocketSpring" , което направи този продукт достъпен за населението. Преди това на пазара можеха да се придобият само вносни аналози.

2006 - 2008г. - Успешно е пусната серията от безпружинни матраци " DreamHealth" на основата на иновационния материал " LatexForm" и естествен латекс. Компанията стабилно е заела лидерски позиции сред производителите на матраци.

2009г. - Neolux е първата компания в Украйна внедрила съвместно с италянски специалисти серията матраци във вакумна опаковка , а също така и матраци с използване на вискозно - еластична пяна с памет " Memory".

2010г. - Компания Neolux за пореден път потвърдява статута си на лидер на украинската индустрия за матраци - презентира единствената в Украйна патентована италянска технология 3D AEROSYSTEM ,която вече повече от три години се използва от всички водещи производители . Асортимента на компанията наброява вече около сто модела матраци , развити със съпътстващи направления  " Аксесоари за сън" . Продукцията на компанията се произвежда с оборудване на най-добрите чуждестранни фирми. В предприятието е внедрена система за контрол на качеството ISO 9001.

Произвежданата продукция е заслужила високата оценка на международните специалисти и е наградена със знаците  " Европейско качество" -  за съответствие с високите европейски стандарти, "Най - висока проба", " Златен Меркурий" - за изготвяне на висококачествена , конкуретноспособна продукция.

Компанията  е лоуриат на рейтинг конкурса " Най - добрите предприятия на Украйна" . В настоящия момент партниори на компанията са всички най-големи фабрики и мебелни организации както в Украйна така и в чужбина. 

Компания Neolux е лидер по иноважции и развитие в областта на произвеждане на ортопедични матраци, повдигайки качеството на съня и почивката, първата в Украйна внедрила уникалната система на микроклимат -  3D AEROSYSTEM.

Най-модерното решение 3D AEROSYSTEM , приложено от компания Neolux , позволява на стопления от тялото въздух и изхвърлената влага изпарявайки се , да минава по въздушната междина, а после да излиза през специалната триизмерна аеросистема, която е разположена по целия периметър на страничния ръб на матрака. Тази технология позволява за естественото изпаряване на влагата от матрака и за комфортното терморегулиране на повърхността на кожата. Особеността и уникалната част от конструкцията е триизмерната аеролента, интегрирана в страничния ръб на матрака и по цели периметър . Аеролентата не е токсична , хипоалергенна е и хигиенична.

На днешния ден аераторите , които използват повечето производители на матраци в Украйна, имат размер на прякото сечение в стотоици пъти по малко от модерната иновационна  3D аеролента. Тя се състои от много оплетени помежду си влакна, които образуват клиетки с специална геометрична форма , което позволява на въздуха и влагата безпрепятствено да циркулират. Външните и вътрешните клетки с различен диаметър са съединени по между си с преки влакна, което прави материята еластична и с дълготрайно гъвкава форма.   

Neolux - това е компания ,която успешно се е доказала на пазара в Украина , Италия , Германия и други Европейски държави. В момента компания Neolux се явява най - силня производител на цялостен цикъл на производство на ортопедични матраци , възглавници и аксесоари за съня . Нашето производство се осъществява с помоща на високотехнологични машини , които ни позволяват да бъдем уверени в това , че разработваме нови и иновационни матраци , ние ги съчетаваме само с най - добрите материали.  Компанията има собствено производство на пружинни пакети , изкотвя пружинен блок Bonel и Pocket Spring . Развитието на система логистика и складово производство позволвява максимално оперативно удовлетворение потребносттите нашите клиенти. Действащата система тренд -маркетинг активности поддържат посточния интерес към продуктите у нашите покупатели , което се явява важен фактор , както в развитието на нашия бизнес , така и в потенциалното развитие на нашите партниори .

За максимален комфорт и удобство , ние сме създали матраци във вакумни опаковки , серия Neoflex. Матраците Neolux са изготвини по технолигиата " Hot Melt" - безвредна за здравето слепваща технология на материалите , без токсични вещества и лепила .  

Едно из главните конкурентни преимущества на компания Neolux се явява ултрасъвременните дизайнерски тъкани , притежаващи свойства на терморегулация и съдържащи всички компоненти за здравословен сън . Цялата продукция на нашата компания има защитна полиетиненова упаковка с маркировки и етикети , което не само предпазва матрака от замърсения , а и предава красив външен вид. Ние се развиваме постоянно , в технически план нашето производство съответства не само на настоящите изисквания , а мисли и за бъдещето . Ние изучаваме динамиката на пазара и тенденциите на изменения потребителски потребности , така че да даваме на нашите потребители продукт , който е способен да удовлетвори не само рационалните , но и емоционалните потребности на клиентите .

Детски матраци "Neolux"

Детски матрак Викси 3D е на основата на мини пружинен блок Бонел , който спомага за правилната поза ..

126,00 лв.

Ортопедичен матрак с асиметрична твърдост, притежаващ хипоалергични свойства . Модерното решение на&..

178,00 лв.

Детски ортопедичен матрак без пружини на основата на екологично чисти материали с пореста структура ..

120,00 лв.

Детски ортопедичен безпружинен матрак на основата на натурален латекс. Предоставя правилното положен..

269,00 лв.

Детски матрак "Тиана 3D - латекс - кокос"  е на основата на индивидуално опаковани пружини , 10..

204,00 лв.

Детски ортопедичен матрак без пружина с ефект " зима - лято", на основата на материяла "Latexforma" ..

152,00 лв.

Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)

Най-нови

Топерът може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно ..

153,00 лв.

Memory пяна, профилирано ядро, специален текстил ..

445,00 лв.

Класическа форма с вертикални канали за проветрение и комфортен сън без изпотяване, изработена от ..

54,00 лв.