Търсене
0
Кошница
Акция!

Къде можем да видим продукта

 В нашият продуктов каталог може да откриете продукти с подробно описание на над 20 различни бранда, утвърдени в производството на спални продукти и аксесоари.

Може да следите за най - актуалните и атрактивни ежемесечни отстъпки, както и за нови продукти на различните производители.

Голяма част от продуктите може да откриете и в нашата мострена зала в гр. Варна, на ул."Здравко Чакъров" №9 - Търговски център ВЕСТА.

Все пак ако желаете да видите конкретен модел, може да се свържете с нас предварително и да направите запитване дали можете да видите и тествате продукта в нашата мострена зала.

За тези от вас които желаят да получат професионална помощ в избора на спален продукт, но се намират в отдалечено населено място, може да се свържете с нас на тел: 0876 36 59 59 или mail: coloredivino@gmail.com, а също и да използвате нашият pop up chat в страницата в делничен ден от 10:00-18:00ч.

Поръчки приемаме в нашия магазин в гр. Варна на ул."Здравко Чакъров" №9 в делнични дни от понеделник - петък от 10:00 - 18:00ч. и събота от 10:00 - 15:00ч.

Доставките за покупки над 100,00 лв се извършват безплатно до адрес или офис на куриерска фирма в рамките на 3-4 работни дни, за цялата страна.